dimecres, 8 de desembre del 2010

DIES DE "PARON"

Caldrà començar a pensar en canviar el títol del projecte, és a dir, el repte de l'Ultra ja no ha de ser possible en un any de preparació, sinó en uns mesos, perquè al ritme que vaig, estic perdent la dinàmica i els dies van passant un darrera l'altre sense entrenar ni fer cap mena de preparació. El problema és saber si estic perdent tot allò guanyat.
La veritat és que porto una temporada una mica massa densa. Sembla que tothom s'ha posat d'acord en donar-nos feina just en el moment en que a CARROTA ens l'haviem creada nosaltres mateixos, és a dir, produir un programa d'esports d'hivern i neu (Central de Neu) amb tot el que això implica. El resultat és que ens posem a pencar pel matí i ja no parem fins la matinada, en una particular lluita contra el calendari, i és clar... no queda temps per sortir a córrer, ni anar al gimnàs, ni res.
Per sort, de moment arribem a complir amb tothom... i amb nosaltres mateixos, però esperem que aquesta situació sigui transitòria i tornem a poder ser "persones" aviat. Tinc ganes de sortir a esquiar, fer muntanya, jeure al sofà cinc minuts, tinc un llibre esperant-me de fa mesos i... no pensava que ho diria mai... trobo a faltar poder sortir a córrer!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada