dimarts, 5 d’abril del 2011

GENOLL

Avui he anat (de fet "hem anat" ja que hem gravat pel docu) a fer-me la ecografia de genoll que em va encarregar el Dr Xavier Sant.
Bé, és allò de les ecos, que si no t'ho expliquen no veus res de res. La imatge de la dreta és el genoll esquerre (el bo) i la de l'esquerra el dret (el dolent), per comparar.
Si mireu la part de dalt veureu a l'esquerra de les dues imatges una part de la ròtula ben definida i com en horitzontal es prolonga el tendó rotulià cap a la tíbia. Si mireu la imatge de l'esquerra veureu que el tendó és molt més gruixut (i amb una taca fosca) que no pas el de la imatge de la dreta. O sigui: tendinitis, que podria ser tenidòsica (no sé si ho dic bé) el que vol dir crònica.
A veure què em dieun a la propera visita, de moment però amb els antinflamatoris els episodis de dolor fort que tenia an quasi desaparegut.
Pels qui us agrada això de la medicina us poso la foto complerta d'un dels fulls de la eco, per si us hi voleu entretenir ; )     jo no hi entenc res de res

2 comentaris:

  1. doncs vol dir que al lloc del tendó, t'ha sortit el melic (això és el que li he entés jo quan ho ha explicat, perquè ha dit que hi havia irrigació!)

    ResponElimina