dimecres, 13 de juliol del 2011

ÚLTIMS "APAÑOS"

Ja estem a la recta final. Queden tres dies!
Aquestes últimes tres setmanes he fet sessions d'acupuntura amb la Cristina Orduña, de La Seu, una mica per mirar d'eliminar el dolor del genoll. De fet ja anava força bé, però això serà una empenteta més. De pas mirar d'equilibrar-me una mica en altres aspectes. No havia fet mai acupuntura i pensava que les agulles no es notaven. Doncs sí, resulta que s'han de notar!
També vaig assolir un tema pendent de fa molt temps. Volia contactar amb una nutricionista per regular la meva alimentació durant tots aquests mesos i els dies han anat passant sense poder-ho fer. A la fi la setmana passada vaig estar amb la Claudia Martínez i, després de passar-li totes les dades referents a la meva alimentació, va esatablir unes pautes per aquesta última setmana i sobretot, de cara a la cursa per mirar que el cos treballi el millor possible. Em serà molt útil, tot i que les quantitats que hauria de menjar aquests dies són impossibles per a mi. Però intento acostar-m'hi.
Per la resta, descansar una mica, córrer tranquil·lament no massa estona, i prepar-me mentalment per la que m'espera (glups!)

1 comentari:

  1. T'esperarem a l'arribada i, si convé, t'acompanyarem l'últim tram, amb càmera carregada i tot, perquè sabem que la faràs sencera!!!!

    ResponElimina