dissabte, 2 d’octubre del 2010

AVUI COMENÇA EL BLOC DEL REPTE DE L'ULTRA....

.... però de fet ja va començar fa dies. Molts de vosaltres heu seguit les entrades al facebook de CARROTA que sota el títol de "EL REPTE DE L'ULTRA" hem anat incorporant de tant en tant reflectint una mica com va això de començar a córrer per la muntanya després de mooolt temps de no fer-ho... o no haver-ho fet quasi mai.
Ara passem els comentaris a aquest bloc, ja que tenim més possibilitats i sobretot més espai per escriure. Però no us preocupeu, seguirem emetent avisos des del facebook, ah i sobretot, gràcies per seguir-nos!! és molt important sobretot per als nostres petits patrocinadors, que ens ajuden a suportar les despeses que el projecte genera.

Aquí us afegeixo els posts publicats al facebook, per si no hi havieu anat mai:


31/08/10 És possible preparar-se en un any per córrer una cursa com l'AUTV?
En Jordi de CARROTA té el repte de preparar-se (bé.. queden 10 mesos.. només!) per córrer l'Andorra Ultra Trail de l'any que ve.
Estem produint un documental que seguirà tot el procés de preparació, entrenament, crisis, etc. Portem un mes entrenant una m...ica.. anem bé.. o no..
Podreu seguir l'evolució de tot el procés a través del nostre facebook.

 

1/09/10 Després de tres dies parat per temes familiars (quina excusa!) avui he tornat a córrer, però la veritat és que em sembla que estic cobant una febrada o alguna cosa així. M'he forçat a sortir i ha estat una mica agònic... això deuen ser les crisis.

 

3/09/10 Després de la desfeta d'abans d'ahir, ahir no vaig córrer (plovia!!!) però avui la cosa ha anat millor. De tota manera he trigat 10' més del que preveu el pas de cursa per Llorts. També és veritat que a la cursa hi havia gent que passava per Llorts 1h després dels primers. Qui no es consola és perquè no vol, no?

 

6/09/10 Després de molts anys (però mooolts eh) de no fer-ho, ahir vaig participar en una cursa. La "cursapopular" organitzada per Anyós Park de 10km. La veritat és que una mica millor del que pensava. 46 minutets. Total només haig de multiplicar la distància per 11 i afegir-hi 10.000 metres de desnivell.... xupat!! 

 

6/09/10 Quan el company amb qui entreneu us digui que "avui anem tranquilets que no estic en forma", desconfieu, poseu qualsevol excusa mínimament creible i tireu per una altra banda. Creieu-me. Vivireu més anys... eh Raul ; )

 

21/09/10 Diu el mestre que córrer cada dia 10km a 10xh no serveix per a res.. ja ho sabeu! Val! en qualsevol cas jo havia d'agafar l'hàbit de córrer. El que toca ara doncs és pujar, pujar i pujar. L'altre dia altre cop Casamanya des d'Ordino per la directa. vaig rebaixar 20' el temps de fa 15 dies! Avui vàr...ies pujades corrent a la Uïna cosa que era impensable!.. hi ha evolució.

 

25/09/10 Avui reconeixement de Margineda a Bordes d'Envalira. Meteo de perros, però podia haver estat pitjor, tot s'ha de dir. Hem sortit a les 5h30 de la matinada i arribat a les 14h40'. Els genolls (el dret) protesta una mica, però aguanta. Això d'avui era un aperitiu... la setmana que ve zona nord. Ja va de debó!

30/09/10 Compaginar la jornada laboral (dit així sembla que tingui molta feina i tot) i sortir a córrer comença a ser complicat i els dies ja s'escurcen. Aviat hauré de dur el frontal. Però comencen les bones notícies: El Centre Esportiu d'Ordino em cedeix d'avui a l'Ultra poder entrenar en les seves instal...·lacions. Gràcies Ordino!! Espero que part de l'èxit -si n'hi ha- sigui vostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada